بدون شک هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو از جمله روسای فدراسیونهای ورزشی در ایران است که به هر بهانهای و با هر تیمی راهی سفرهای خارجی میشود؛ اتفاقی که باعث شده وی در زمره پرخرجترین روسای فدراسیونهای ورزشی در ایران نام بگیرد.
ساعی اینبار در شرایطی که چند روز پیش به همراه تیم ملی تکواندو عازم بازیهای آسیایی شده بود، بار دیگر و در شرایطی که تکواندوی ایران در فاصله ۱۰ ماه مانده تا المپیک اصلا حال و روز خوشی ندارد، به همراه تیم پاراتکواندو عازم بازیهای پاراآسیایی شده است و بین این دو رویداد هم در گرند پری چین حضور داشته است.! در واقع در یکی دو ماه اخیر ساعی بیشتر از اینکه در ایران باشد، در چین بسر میبرده و در همان حال سرمربی تیم مردان را هم برکنار کرد.
ساعی طی ۲۰ ماه گذشته سفرهای متعددی با تیمهای تکواندوی ایران به انواع و اقسام مسابقات خارجی داشته است و مشخص نیست وی در شرایطی که بارها از نبود منابع مالی و بودجه این فدراسیون از سوی وزارت ورزش گلایه کرده است، چرا حاضر است هزینههای سنگین سفرهای خارجی خود را به فدراسیون تکواندو تحمیل کند؟
در این میان کافی است تعداد سفرهای خارجی ساعی در طول ۲۰ ماه ریاست بر فدراسیون تکواندو را با ریاست ۵۱ ماهه علیرضا دبیر بر فدراسیون کشتی به عنوان دو رشته المپیکی مقایسه کنید. دبیر طی بیش از ۴ سال گذشته با وجود اعزامهای متعدد کشتی که قابل قیاس با تکواندو نیست، شاید به اندازه انگشتان یک دست و در موارد ضروری عازم سفرهای خارجی شده اما در مقابل ساعی به هر بهانهای به همراه تیمهای ورزشی تکواندو عازم مسافرتهای خارجی شده است!
تکواندوی ایران در فاصله ۱۰ ماه مانده به المپیک در شرایط خوبی بسر نمی برد، بیژن مقانلو پس از نتایج ضعیف تکواندو در بازیهای آسیایی و ناکامی تمام عیار در گرندپری چین، از سمت خود کنار رفته و حتی رسیدن به سهمیه المپیک به یک ماموریت کاملا سخت و دشوار برای تکواندوی ایران تبدیل شده است؛ حال در چنین شرایطی حضور هادی ساعی در بازیهای پاراآسیایی چه لزومی دارد و واقعا چه دردی را از تکواندوی ایران دوا خواهد کرد؟
دو هفته دیگر جام جهانی کرهجنوبی در پیش است و اینبار نام مهروز ساعی خواهر رییس فدراسیون تکواندو نیز به عنوان سرمربی تیم بانوان در ترکیب تیم اعزامی دیده می شود و خبری از مینو مداح در فهرست اعزامی نیست.