مشاور و درمانگر با تجربه معتقد است که پدر و مادرها با فرستادن فرزندشان به کلاس های تمرینی تکواندو می توانند به اتکاء به نفس فرزندشان کمک نموده و دفاع شخصی آنها را بهبود بخشند.
شاید در نگاه اول دفاع شخصی چندان موجه و جالب توجه برای خانواده ها نباشد اما طبعات بعدی آن با موفقیت در کلاس های درس، مجموعهای از تأثیرات روحی و روانی مثبت را همچنان بر روی فرزند شما که رشد میکند و بزرگ میشود به همراه خواهد داشت.
تأکید دفاع شخصی ورزش های رزمی بیشتر بر روی حل برخوردها با صلح و آرامش در مراحل آغازین آن بوده و استفاده از افعال فیزیکی تنها در موقع لزوم و ضروری اتفاق می افتد.
جالب این جاست که افراد قدرتمند و افراد ضعیف هر دو میتوانند از تکواندو و سایر کلاسهای هنری رزمی سود ببرند:
کسانی که از قدرت مناسب برخوردار هستند یاد میگیرند که تنها راه حفظ قدرت، احترام به دیگران است.
ضعیفها نیز میآموزند که چگونه مهارتهای دفاعی خویش را توسعه و بهبود بخشند.
هنرهای رزمی همانند اکثر ورزشها به فرزند شما برای داشتن جسمی قوی و سالم کمک میکند. بچههای بیتحرک زیادی هستند که ساعت های متمادی را در مقابل بازی رایانهای مورد علاقهشان صرف میکنند. هر از گاهی یک بازی بسکتبال برای فعال نگاه داشتن فرزند شما کافی نیست.
در حالی که تکواندو می تواند بیشتر تبدیل به یک شیوه زندگی شود تا یک ورزش، چرا که تأثیرات هنرهای رزمی بر روی فرزندان فرای کلاس و خارج از باشگاه خواهد بود.
علاوه بر تحولات روانشناسی تکواندو، خصایص فیزیکی بسیاری میتواند به واسطه حرکات ورزشی آن بهبود یابند:
قدرت عضلات
استقامت در برابر خستگی
افزایش انعطاف بدنی
جریان خون بهتر در بدن
در تکواندو چیزهائی بیش از مهارت های فیزیکی اموزش داده میشود و فرزند شما احترام و اعتماد به نفس بیشتری پیدا خواهد کرد.
با وجود آن که هنرهای رزمی ورزش تیمی و گروهی نیست، اما میتوانند مهارت های مهمی را در این زمینه آموزش دهند.
همچنین فرزند شما مهارت هائی چون صبوری و انضباط را کسب خواهد کرد که میتواند بر عملکرد وی در منزل، مدرسه و اجتماع نیز تأثیر مثبت داشته باشد.
به علاوه تکواندو به هنرجوی خود مفهوم احترام را آموزش میدهد و شما این موضوع را خصوصاً در کودان فوقالعاده ملاحظه مینمائید.
این بسیار مهم است که مربی تنها روی توسعه و بهبود جنبه فیزیکی هنرهای رزمی در بچهها تمرکز نمیکند، مضاف آنکه به آنها بایستی به صورت غیرمستقیم رفتار صحیح و احترام را نیز آموزش دهد.
با وجود آنکه هنرهای رزمی به طور ضمنی به برخوردهای فیزیکی نیز اشاره دارد که میتواند سبب وارد آوردن آسیبها و جراحات شود، اما اکثر کلاسها با در نظر داشتن این مطلب یا قوانین و سیاست هایشان راجع به این موضوع بسیار سختگیر هستند. آمارها نشان داده که احتمال آسیب دیدگی فرزند شما در هنرهای رزمی در مقایسه با فوتبال و بسکتبال به مراتب کمتر است.
نظارت مربیان این اطمینان را میدهد که سلامت فرزند شما مدنظر قرار گیرد و شرایط را برای بهبود تمام مهارتهای مذکور فراهم نماید.
جالب است بدانید که هادی ساعی تکواندوکار با اخلاق ایرانی، روحیه سالم ورزشی خود را مدیون مادرش می داند که در کودکی، تکواندو را برای او برگزیده است.